Strigăt de ajutor pentru o bibliotecă făcută scrum

Strigăt de ajutor pentru o bibliotecă făcută scrum

Credit Photo: Tulcea Noastra


Strigăt de ajutor pentru o bibliotecă făcută scrum


În urma incendiului care a cuprins biblioteca Școlii generale nr. 3 Babadag, Liceul Teoretic Ion Creangă, Tulcea, apelează la societatea civilă să participe în cadrul proiectului „Phoenix renaște”, care se desfășoară în perioada 20 noiembrie 2019 – 20 ianuarie 2020. Din această cauză, se vor colecta cărți pentru a reconstrui biblioteca Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu,  Babadag, județul Tulcea.

Avem oportunitatea de a sprijini educarea tinerilor din această școală donând cărți de care ne putem lipsi. Astfel, profesorii Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu vor putea reface biblioteca în cel mai scurt timp, oferind posibilitatea de a începe noul an și semestru II cu cele necesare studiului și cu speranța ca acei copii să uite de cele întâmplate.

Acest proiect se poate realiza numai cu sprijinul vostru! Colectarea se face in incinta Liceului Ion Creangă (Pedagogic), Tulcea.


Cei ce vor să facă o faptă bună sunt rugați să trimită un e-mail: aneta_galus@yahoo.com sau să sune la ţel.0745203138


Vă rugăm să distribuiţi în număr cât mai mare, pentru ca informaţia să ajungă la cît mai mulţi tulceni. Pe site, sub articol, vă stă la dispoziţie butonul albastru “f share”, iar conţinutul îl puteţi distribui in facebook, unde doriţi voi!



Articolul Strigăt de ajutor pentru o bibliotecă făcută scrum apare prima dată în Tulcea noastra.