Tentativă de omor lângă Stejaru, între doi ciobani, pe fondul consumului de alcool

Credit Photo: Tulcea Noastra


Compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:


Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 02.12.2019, începând cu ora 21.00,  măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul P.V., în vârstă de 60 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în seara zilei de 29.11.2019, într-o locuință din loc. V. Alecsandri, jud. Tulcea, inculpatul a înjunghiat victima V.G.A., în vârstă de 47 de ani cu un cuțit în zona gâtului, a urechii drepte și a antebrațului drept, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan.


Atât victima, cât și autorul faptei lucrau ca ciobani la o fermă de oi a martorului P.A. din loc. V. Alecsandri, jud. Tulcea.


Victima V.G.A. a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Tulcea și supusă unei intervenții chirurgicale.


La data de 03.12.2019, s-a propus judecătorului de drepturi şi  libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă a inculpatului P.V. pe o perioadă de 30 de zile, propunerea fiind admisă.


Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea


Articolul Tentativă de omor lângă Stejaru, între doi ciobani, pe fondul consumului de alcool apare prima dată în Tulcea noastra.