Accident între două autoturisme şi un autobuz al STP. Trei persoane rănite au ajuns la spital

Credit Photo: Tulcea Noastra


Accident între două autoturisme şi un autobuz al STP. Trei persoane au ajuns la spital


În această după amiază în jurul orei 16.00, în zona industrială de vest a avut loc un accident între două autoturisme şi un autobuz, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

În fapt, un barbat de 50 de ani, în timp ce venea dinspre şantierul naval Vard, pe strada Prelungirea Taberei către cartierul Dallas, în zona Fabricii de oxigen a intrat în depăşirea altui autoturism care se deplasa regulamentar. Pentru că din faţă venea un autobuz al STP şi cel angajat în depăşire nu a mai avut timp să îşi ducă manevra în siguranţă până la capăt, a intrat în coliziune cu autobuzul, dar şi cu autoturismul pe care îl depăşise.

În urma impactului au fost răniţi conducătorii celor două autoturisme şi o femeie controlor din autobuz. Din fericire, autobuzul era fără pasageri, la bord aflându-se doar şoferul şi trei femei controloare. Dacă autobuzul ar fi fost plin, ferească Dumnezeu de ce se putea întâmpla.

Cei doi bărbaţi şi femeia rănită au fost transportaţi cu ambulantele la Spitalul Judeţean. Poliţiştii de la Biroul Rutier încă fac cercetări la faţa locului şi mai mult ca sigur îi vor întocmi dosar penal şoferului imprudent.


Articolul Accident între două autoturisme şi un autobuz al STP. Trei persoane rănite au ajuns la spital apare prima dată în Tulcea noastra.