Cronica neagră

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 28.11.2019, o femeie în vârstă de 45 de ani, din Tulcea, în timp ce  conducea un autoturism pe strada Păcii, din municipiul Tulcea, a accidentat  un minor  în vârstă de 13 ani, din Tulcea, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea  de  pietoni. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea minorului.


***


La data de 30.11.2019, o femeie în vârstă de 25 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Măcin, județul Tulcea, a acroșat un pieton în vârstă de 45 de ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea neregulamentară a părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea pietonului.


Dosare penale întocmite de polițiștii tulceni


La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Tulcea,  în timp ce conducea un auto pe raza localității Agighiol, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere.


***


În seara zilei de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Tulcea,  în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mahmudia, județul Tulcea, având numerele de înmatriculare provizorii expirate.


***


În după-amiaza zilei de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat  în vârstă de 32 de ani, din Tulcea,  în timp ce conducea un auto pe raza localității Stejaru, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul Cronica neagră apare prima dată în Tulcea noastra.