Un mort şi trei răniţi în urma unui accident rutier lângă Baia (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Un mort şi trei răniţi în urma unui accident rutier lângă Baia


În această seară în jurul orei 17.45, în afara localităţii Baia, către Mihai Viteazu, pe DN 22, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, una este încarcerată şi alte două au fost rănite. Coliziunea a fost frontală, între o dubă şi un SUV Hyundai, cu semne de începător. Persoana încarcerată nu a putut fi scoasă de către şoferii care au oprit şi este aşteptată intervenţia echipajului ISU de la descarcerare. Ambele autovehicole sunt înmatriculate în judeţul Constanţa, iar persoana decedată este tot din judeţul Constanţa.

Către locul tragediei se îndreaptă în acest moment maşini ale ambulantei, ISU şi poliţiei, pentru a gestiona situaţia. Circulaţia în zonă este oprită.

Vom reveni în curând cu amănunte şi date oficiale din partea autorităţilor!


UPDATE – Ora 18.30


Şeful Serviciului de Ambulanţă Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu, ne-a informat că toate cele trei persoane care au suferit răni în urma accidentului au fost stabilizate şi vor fi transportate la  Spitalul Judeţean Constanţa. La Intervenţie participă două echipaje de ambulanţă de la Tulcea şi Babadag, plus un echipaj SMURD. Circulaţie este în continuare blocată. Cozile de maşini depăşesc 2 km.


ISU COMUNICĂ – ora 18.45


“Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical, victimelor unui accident rutier produs între o autoutilitară și un autoturism, pe DN 22, între localitățile Baia și Mihai Viteazu (la limita de județ între Tulcea și Constanța).

Nouă pompieri intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, și un echipaj SMURD.

La fața locului sunt 3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea și echipaje de poliție.

În urma accidentului au rezultat 4 victime de sex masculin, de 20,27,36 și 38 de ani. Din nefericire, unul din bărbați, de 36 de ani, a fost declarat decedat.”


IPJ Tulcea transmite – ora 19.00


“Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, seara de 29 noiembrie a.c, un conducător auto în timp ce conducea o autoutilitară pe DN22 E87, in afara localităţii Baia, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contra sens și a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului a rezultat trei persoane ranite si una decedată.

Cercetările continuă.”


Persoana decedată este şoferul dubei, de 36 de ani, iar cei trei răniţi sunt, unul de 20 de ani, din dubă şi ceilalţi doi, de 27 respectiv 38 de ani, din SUV. Circulaţia încă este blocată.



Articolul Un mort şi trei răniţi în urma unui accident rutier lângă Baia (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.