Furt de motor de barcă surprins live de camerele video

Credit Photo: Tulcea Noastra


Furt de motor de barcă surprins live de camerele video


Serile trecute, camerele video amplasate pe pontoanele acostate lângă faleza municipiului au surprins cum un individ fură un motor montat pe o barcă.

Pe facebook a ajuns doar o poză din momentul furtului, dar în zonă, fiind mai multe camere de supraveghere, hoţul a fost filmat din toate unghiurile şi poziţiile. Normal că aceste filmări au ajuns pe mâna poliţiştilor…

Am luat legătura cu poliţia, iar de la purtătorul de cuvânt al instituţiei am aflat că, “dosarul este în lucru, se fac cercetări pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.” Cunoaştem faptul că nu putem cere date din dosar, dar conform unor surse judiciare putem spune că este doar o chestiune de timp până când hoţul va fi reţinut, ştiindu-se deja cam cine ar fi!

Aşa cum spuneam într-un alt material recent, legat de furturile de motoare de bărci, camerele de supraveghere, chiar dacă nu ţin toţi hoţii la distanţă, pot ajuta poliţiştii să în identifice mai rapid şi să îi ducă acolo unde le este locul…după gratii!


Articolul Furt de motor de barcă surprins live de camerele video apare prima dată în Tulcea noastra.