Doi condamnați definitiv au fost băgați în Penitenciarul Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Polițiștii tulceni au pus în executare două mandate de arestare emise de instanțele de judecată, în urma rămânerii definitive a sentinței. Infractorii au fost cazați în Penitenciarul Tulcea.


În data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au depistat, pe raza orașului Măcin, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Măcin, județul Tulcea. Pe numele acestuia, Tribunalul Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de tentativă la omor.


A doua zi, pe 17 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au depistat, pe raza municipiului Tulcea, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Tulcea. Pe numele acestuia, Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.


Persoanel în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Tulcea.


The post Doi condamnați definitiv au fost băgați în Penitenciarul Tulcea appeared first on Tulcea NEWS.