Prefectura Tulcea a semnat contractul de achiziție pentru ambarcațiunea de patrulare, intervenție și salvare

Credit Photo: Tulcea News


În urma procedurii de licitație desfășurată de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și în urma căreia a fost desemnat câștigătorul,la sediul Prefecturii Tulcea a fost semnat contractul de achiziție a unei ambarcațiuni de patrulare, intervenție și salvare.


Conform contractului de achiziție, ambarcațiunea urmează să fie livrată în termen de 30 de zile de la data semnării contractului.

Ambarcațiunea va acționa pe fluviul Dunărea, Delta Dunării, zona lagunară şi în locurile greu accesibile și dispune de dotări tehnice de ultimă generație care asigură maximum de eficiență în intervențiile de pe teritoriul Rezervației.


Achiziția ambarcațiunii s-a făcut în cadrul proiectului „Management performant al situațiilor de urgență pentru comunitățile locale din Delta Dunării”.


Licitația a fost câștigată pentru suma de 741.715,10 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată 100% din fonduri europene. Cererea de finanțare a fost selectată prin Strategia de Dezvoltare Locală a Zonei Pescărești Delta Dunării- Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.


The post Prefectura Tulcea a semnat contractul de achiziție pentru ambarcațiunea de patrulare, intervenție și salvare appeared first on Tulcea NEWS.