D.G.A.S.P.C. Tulcea caută asistenţi maternali

Credit Photo: Tulcea Noastra


D.G.A.S.P.C. Tulcea derulează, în parteneriat cu A.N.P.D.C.A, Proiectul TEAM- UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor, Cod Proiect POCU/480/4/19/127169, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în scopul consolidării și dezvoltării rețelei de asistenți maternali.


În acest context, D.G.A.S.P.C Tulcea desfășoară, în perioada noiembrie-decembrie 2019, campanii de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali, pentru a lua în plasament copii.


Persoanele  interesate vor adresa D.G.A.S.P.C. Tulcea, cu sediul în mun. Tulcea, str. Slt. Gavrilov Corneliu nr. 150, o cerere de evaluare a capacității lor, în vederea atestării ca asistent maternal. Au prioritate în evaluare persoanele cu vârsta până la 55 de ani, care prezintă disponibilitate de a lua în plasament doi sau mai mulți copii.


Pentru informații suplimentare, privind procedura de obținere a atestatului de asistent maternal, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Management de Caz pentru Copil, Monitorizare Servicii Sociale, din cadrul D.G.A.S.P.C Tulcea, situat în mun. Tulcea, str. Alunișului nr. 15.


Persoană de contact – Caracudă Sofia, tel. 0757999901


Articolul D.G.A.S.P.C. Tulcea caută asistenţi maternali apare prima dată în Tulcea noastra.