Două noi centuri negre la karate pentru Tulcea – Vlad Uncu şi Calcan Cristian

Două noi centuri negre la karate pentru Tulcea – Vlad Uncu şi Calcan Cristian

Credit Photo: Tulcea Noastra


În perioada 15 -16 noiembrie 2019, la Bucureşti a avut loc “Stagiul Naţional de Toamnă al Federaţiei Romane de Karate Kyokushin şi Examen de grad în Karate kyokushin” stagiu care a fost condus de o comisie formată din: Shihan Gruia Docan 5 dan – Preşedinte FRKK, Sensei Pănuţa Nicolaie 4 dan – Secretar General al FRKK şi Sensei Potcovuţă Aurel 4 dan – Vicepreşedinte al FRKK, Sempai Damian Deheleanu 2 dan – Preşedintele Comisiei Centrale de Competiţii a FRKK.

Au fost două zile de foc cu multă muncă, mult efort din partea tuturor, materializat la final cu examenul de promovare în gradul următor în karate kyokushin. La stagiu dar şi la examen de la clubul Nippon Budo Sport au participat următorii sportivi:

1.Uncu Vlad Constantin, 14 ani, 10 ani de karate, a susţinut şi promovat examenul de centură neagră cu 1 Dan;

2. Calcan Cristian Andrei, 18 ani, 10 ani de karate, a promovat examenul de centură neagră cu 1 Dan;

3. Militaru Adrian, 15 ani, 9 ani de karate şi Bujoranu Octavia 22 de ani, 8 ani de karate, au susţinut şi promovat examenul de 1 kyu ( centura maro cu tresă).

4. Dănilă Andrei, 14 ani, 8 ani de karate a promovat la gradul de 2 kyu ( centura maro).

La stagiu şi alături de colegii săi a fost şi Albert Pănuţă, care chiar dacă nu a dat examenul de grad a susţinut tot testul până la centură neagră inclusiv , pentru a se verifica.

“Începând de azi clubul nostru, Nippon Budo Sport, s-a mai îmbogăţit cu două centuri negre, şi sunt foarte bucuros!!

Doresc să îi felicit pe toţi participanţi la stagiu şi examen, mai ales pe elevii mei şi sunt foarte mândru că au susţinut şi promovat acest examen dar mai ales pe cei care trecut la culoarea neagră, care este în karate un simbol al maturităţii.

Mult succes şi de acum încolo la toate evenimentele la care vor participa pe viitor, şi cei care au promovat examenul de centură neagră, să nu uite că acesta este un nou început!!” – a declarat sensei Nicolae Pănuţă la finalul stagiului!



Articolul Două noi centuri negre la karate pentru Tulcea – Vlad Uncu şi Calcan Cristian apare prima dată în Tulcea noastra.