Cronica neagră a şoselelor. Prea mulţi beţivi la volan…

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 15 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Iași,  în timp ce conducea un auto, pe raza comunei Baia, județul Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


***


La data de 16 noiembrie, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog au depistat un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din comuna Sâmbăta Nouă, județul Tulcea în timp ce conducea un scuter, pe raza localității Făgărașu Nou, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


***


La data de 16 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea  au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Tulcea în timp ce conducea un auto, în municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


În noaptea de 16/17 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Turcoaia au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


În noaptea de 16/17 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un auto, pe raza orașului Isaccea fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Postului de Poliție Valea Nucarilor au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Iazurile, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Valea Nucarilor, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.


***


La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Dorobanțu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada 1848, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


Articolul Cronica neagră a şoselelor. Prea mulţi beţivi la volan… apare prima dată în Tulcea noastra.