29 de zile de arest preventiv pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol

Credit Photo: Tulcea Noastra


29 de zile de arest preventiv pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol


Azi la orele 15.00, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Tulcea a emis un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele autorului violării de domiciliu şi tentativei de viol, fapte petrecute la mijlocul acestei săptămâni, în municipiu.

Acesta fusese reţinut în cursul zilei de ieri de către poliţiştii de la Poliţia Municipiului, în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi condus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ, ne comunică Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, prin purtătorul de cuvânt, prim-procuror Dan Stepanencu.


Cel arestat este cercetat în mai multe dosare cu fapte comise cu violenţă şi este recidivist, în momentul arestării fiind în stare de control judiciar în urma comiterii unei infracţiuni de tâlhărie.


UPDATE ORA 16.30 – Ce spun poliţiştii


“Urmare a investigațiilor efectuate în cazul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Pol.Mun.Tulcea au identificat un tânăr, de 21 de ani, din Tulcea, bănuit de săvârșirea faptelor.

Astfel, în noaptea de 13/14 noiembrie a.c., tânărul ar fi pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Tulcea, cu care ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței acesteia.

Femeia s-a împotrivit iar bărbatul a fost nevoit să se retragă.

La data de 15 noiembrie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanța, pentru 24 de ore, iar azi, Judecătoria Tulcea a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, persoana în cauză este implicată si în alte afaceri judiciare.”


Articolul 29 de zile de arest preventiv pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol apare prima dată în Tulcea noastra.