A fost arestat infractorul care a intrat în casă peste o femeie şi a vrut să o violeze

Credit Photo: Tulcea Noastra


A fost arestat infractorul care a intrat în casă peste o femeie şi a vrut să o violeze


Vineri seara, poliţiştii tulceni au identificat şi arestat infractorul care, miercuri seara, a intrat prin forţă în casa unei femei din zona Neptun şi a încercat să o violeze, după ce a bătut-o. De ieri de la ora 18.00 acesta se află în arestul poliţiei, condus acolo de lucrătorii de la Poliţia Municipiului care l-au căutat non-stop, de la comiterea ultimei fapte şi până când a fost reţinut.

Personajul arestat are în jur de 30 de ani, este de etnie rromă şi este recidivist, fiind condamnat pentru diverse fapte cu violenţă. Înainte cu câteva săptămâni de comiterea acestei ultime fapte, fusese arestat pentru o altă faptă cu violenţă, mai precis pentru o tâlhărie. După 30 de zile fusese eliberat din arest preventiv şi pus sub control judiciar, timp în care a comis fapta de mai sus.

Aceasta va fi consiederată de către magistraţi ca circumstanţă agravantă şi, cel mai probabil, mâine, când va fi propus pentru arestare preventivă de către procurorul de caz, judecătorii nu vor sta prea mult pe gânduri.

Important este faptul că va fi judecat şi condamnat şi pentru aceste două fapte, care însumează trei infracţiuni grave: tâlhărie, violare de domiciliu şi tentativă de viol. La noua pedeapsă, se vor adăuga şi zilele rămase neexecutate după eliberarea condiţionată!

Din păcate, clemenţa judecătorilor a fost înţeleasă prost de această dată şi în loc să se potolească, infractorul şi-a agravat situaţia. Individul va avea mult timp să se gândească de după gratii, la faptele comise, mai ales că au fost comise cu laşitate, împotriva unor femei!


Povestea ultimei fapte o găsiţi mai jos:


Violare de domiciliu şi tentativă de viol, azi noapte în municipiu



Articolul A fost arestat infractorul care a intrat în casă peste o femeie şi a vrut să o violeze apare prima dată în Tulcea noastra.