FOTO VIDEO Zeci de garsoniere au fost distruse, iar mai multe persoane au fost rănite, în urma unei explozii înregistrate în municipiul Tulcea

FOTO VIDEO Zeci de garsoniere au fost distruse, iar mai multe persoane au fost rănite, în urma unei explozii înregistrate în municipiul Tulcea

Credit Photo: Tulcea News


Momente de groază pentru mai mulți tulceni, care s-au trezit în urma unei bubuituri, cu întreg blocul mișcându-se și bucăți de tencuială și geamuri căzând peste ei. 


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea a fost solicitat în dimineața de 14 noiembrie, în jurul orei 6.10 să intervină în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea. Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu.


În urma exploziei au rezultat un număr de 4 victime, 3 bărbați cu vârste de 31, 78, 22 de ani și 1 femeie de 18 ani, care au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea. Este vorba de victime care au suferit arsuri de gradul II și III, și plăgi prin tăiere.


În jur de 24 de garsoniere au fost afectate de suflul exploziei și mai multe autoturisme aflate în parcarea de jos. Explozia nu a fost urmată de incendiu.


UPDATE:


Potrivit reprezentanților ISU Delta, în  total au fost afectate 56 de garsoniere și 6 autoturisme. Cauza probabilă o reprezintă acumularea de gaze, urmată de explozie. În prezent se efectuează cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor.


The post FOTO VIDEO Zeci de garsoniere au fost distruse, iar mai multe persoane au fost rănite, în urma unei explozii înregistrate în municipiul Tulcea appeared first on Tulcea NEWS.