Polițiștii tulceni au intervenit pentru salvarea unei persoane care amenința că se aruncă de la înălțime

Credit Photo: Tulcea News


În dimineața zilei de 12 noiembrie., o persoană în vârstă de 37 de ani, din Tulcea, s-a urcat pe o clădire dezafectată situată pe strada Gării, din municipiul Tulcea și a anunțat că intenționează să se sinucidă. Individul este cunoscut de către polițiști, având la activ mai multe astfel de fapte. 


La eveniment au intervenit echipaje de ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.


Negociatorul poliției, comisarul-șef de poliție Lucian Țugui a intervenit în cel mai scurt timp, a purtat discuții cu cel care amenința că se sinucide, iar după aproximativ 60 de minute, a reușit să convingă bărbatul de 37 de ani să renunțe la gestul necugetat și să coboare de pe clădire, în siguranță.


Persoana în cauză a fost condusă la sediul inspectoratului pentru continuarea verificărilor.


Bărbatul este la a patra tentativă demonstrativă de suicid, cauzate pe fondul unor problemelor sociale, dar și personale.


The post Polițiștii tulceni au intervenit pentru salvarea unei persoane care amenința că se aruncă de la înălțime appeared first on Tulcea NEWS.