Violare de domiciliu şi tentativă de viol, azi noapte în municipiu

Credit Photo: Tulcea Noastra


Violare de domiciliu şi tentativă de viol, azi noapte în municipiu


 – agresorul a fugit după ce a fost înţepat cu foarfecă în picior şi atacat de pittbull-ul femeii

O femeie a fost la un pas de a fi violată în miercuri noapte după e un individ a intrat peste ea în casă, cu forţa, într-o casă din cartierul tulcean 23 august, zona Neptun.

Femeia, în jurul vârstei de 40-45 de ani, locuieşte singură şi se pregătea de culcare, când, a fost surprinsă de un individ mult mai tânăr, care mirosea a alcool, bine îmbrăcat, care a sărit peste ea şi a început să îi aplice lovituri, reuşind să o dezbrace parţial.

Femeia a ripostat, a reuşit să se smulgă şi să deschidă uşa camerei alăturate, unde era câinele casei, din rasa pittbull, dar… destul de blând. Cum era şi normal, câinele a sărit în apărarea femeii, cu toate că era şi el lovit cu pumnii şi picioarele, la fel ca şi stăpâna sa.

Văzând că nu este chip să se salveze de agresorul mult mai tânăr şi mai puternic, femeia a pus mâna pe o foarfecă şi i-a înfipt-o agresorului în picior.

Conştient că este rănit, acesta a fugit, dar în timpul luptei i-au căzut din buzunare mai multe obiecte personale, despre care nu vom face referire, fiind esenţiale în anchetă, obiecte care vor pune poliţiştii mai mult ca sigur pe urmele infractorului. Chiar dacă nu va recunoaşte şi va declara că respectivele obiecte au fost furate sau pierdute, ca probă este şi foarfeca plină de sânge, folosită de victimă în timpul atacului, de pe care vor fi prelevate probe biologice de ADN.

Poliţiştii de la ordine publică au fost anunţaţi şi au ajuns imediat la faţa locului, iar un echipaj al ambulantei a acordat îngrijiri la faţa locului victimei care s-a luptat eroic cu nemernicul care a vrut să o violeze.


Lene, tupeu, sau rea voinţă?


Ieri noapte am luat legătura cu poliţia, pentru a vă putea informa în timp cât mai scurt, pe voi…cititorii, dar se pare ca operatorii de la 112 nu prea ştiu să comunice cu colegii lor purtătorii de cuvânt. Nu este prima dată când anumite fapte sunt ascunse şi ţinute departe de ochii presei, iar noi nu ştim de ce.


Avem tot respectul pentru profesionalismul conducerii instituţiei, a şefilor structurilor interne şi a purtătorului de cuvânt. Aceştia au fost mereu receptivi la cererile noastre şi ne-au sprijinit mereu în toate demersurile jurnalistice solicitate. Problema este altundeva. Probabil la  nişte oameni care, chiar dacă poartă uniforma de poliţie, statul la birou i-a făcut să uite că sunt poliţişti.


Le reamintim acestor pseudo-lucrători din poliţie că noi, jurnaliştii, nu scriem ca să citească mamele noastre acasă ce băieţi deştepţi au… Scriem pentru a informa cât mai repede, mai amănunţit şi mai clar, miile sau zecile de mii de oameni care, zilnic, ne citesc sau ne urmăresc. Dacă de această dată am tras doar un mic semnal de atenţionare, promitem ca data viitoare, dacă va mai exista o dată viitoare, ne vom apuca să scriem, pentru că la asta ne pricepem! Vom scrie până când situaţia semnalată va fi rezolvată… Vom porni de la şefii direcţi şi ne vom opri tocmai la ministru…


Articolul Violare de domiciliu şi tentativă de viol, azi noapte în municipiu apare prima dată în Tulcea noastra.