O butelie a explodat in Vest, la I 3. Patru oameni au ajuns la spital. 24 de garsoniere sunt afectate (VIDEO)

O butelie a explodat in Vest, la I 3. Patru oameni au ajuns la spital. 24 de garsoniere sunt afectate (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra


O butelie a explodat in Vest, la I2. Patru oameni au ajuns la spital


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “DELTA” Tulcea a fost solicitat în jurul orei 06:10 în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea. În jur de 24 de garsoniere au fost afectate, și mai multe autoturisme aflate în parcarea de jos, în parcare.


La intervenţie au fost solicitate două autospeciale de stingere, descarcerarea şi două echipaje SMURD, la care s-au alăturat şi trei echipaje de la ambulanţă. Mare noroc au avut cei care locuiesc în blocul I 3 din Vest, căci despre acea zonă este vorba,, că explozia nu a fost urmată de incendiu, altfel am fi asistat acum la o tragedie de proporţii..

În urma exploziei au rezultat un număr de 4 victime, 3 bărbați cu vârste de 31, 78, 22 de ani și o femeie de 18 ani, care au fost transportate la Spitalul Județean Tulcea.


Au fost evacuaţi toţi locatarii blocului, iar pompierii fac cercetări la faţa locului. Se fac cercetări pentru a stabili pagubele, dar se verifică şi structura de rezistenţă a imobilului, pentru a se stabili dacă locuirea sa nu va pune în pericol siguranţa locatarilor. Vom reveni dacă vom mai afla noutăţi.





Articolul O butelie a explodat in Vest, la I 3. Patru oameni au ajuns la spital. 24 de garsoniere sunt afectate (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.