Cocoş iar vrea să se sinucidă. Alt circ ieftin care pune autorităţile pe jar (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Cocoş iar vrea să se sinucidă. Alt circ ieftin care pune autorităţile pe jar (VIDEO)


Deja celebrul Cocoş, cel care s-a urcat oriunde se poate urca şi a ameninţat de nenumărate ori că sare în cap, a comis-o şi azi.  Adică s-a urcat iar… Chiar în acest timp, Cocoş ameninţă că se aruncă de pe coşul de fum al centralei de pe Gării.

Motivele sunt diverse, stupide şi de nebăgat în seamă, dar…dacă scrie la lege ca la nebun trebuie să ajungă pompierii şi poliţia, nu comentăm. Cocoş a ispăşit mai multe condamnări şi în opinia lui, poliţia şi autorităţile statului vor să îî facă rău.

Niciodată nu s-a aruncat niciunul dintre clienţii de gen şi sunt convins că nu o vor face niciodată! Este doar o metodă prin care vor să iasă în evidenţă şi să facă circ gratuit!

Dupe ce coboară, deobicei sunt amendaţi, dar…neavând surse de venit, nu au de unde plăti şi amenzile se adună la nesfârşit.

Nu ştiu cum pot fi potolite aceste specimene. Poate duşi şi internaţi puţin pe la psihiatrie ? Deh… Nici sinucigaşii nu mai sunt ce au fost….


Imagini primite de la Ionuţ. Mulţumim!



Video – Facebook – Laura



 


Articolul Cocoş iar vrea să se sinucidă. Alt circ ieftin care pune autorităţile pe jar (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.