Două accidente la Măcin, soldate cu rănirea a două femei de 70 de ani

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 10 noiembrie a.c., un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Văcăreni, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din orașul Măcin, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 70 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea străzii, regulamentar, pe marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.


Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.  În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


*****


Tot pe 10 noiembrie, un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din localitatea Ceamurlia de Jos, în timp ce conducea un auto pe DE 87 ( în afara orașului Măcin) nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de o femeie de 42 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune. Ulterior, autoturismul condus de bărbatul de 66 de ani a fost acroșat din spate, de un alt auto, condus de un bărbat de 59 de ani, din Măcin, care, de asemenea, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în trafic.


În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 70 de ani, din Ceamurlia de Jos, pasager în primul auto.  Cei trei conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.


Articolul Două accidente la Măcin, soldate cu rănirea a două femei de 70 de ani apare prima dată în Tulcea noastra.