FOTO Un bătrân a fost găsit carbonizat într-o casă în flăcări din Slava Cercheză

FOTO Un bătrân a fost găsit carbonizat într-o casă în flăcări din Slava Cercheză

Credit Photo: Tulcea News


Dimineață încărcată pentru pompierii Stației Babadag, care au fost solicitați să intervină la doua incendii. La unul dintre ele a fost găsită și o persoană decedată.


În jurul orei 8.33, a fost anunțat un incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Slava Cercheză.


Din primele informații obținute în urma solicitării salvatorii au aflat că în interiorul imobilului poate exista o persoană. Casa era locuită de către un bărbat de 83 de ani, care nu a fost văzut de către vecini afară.


Din cauza ceții dense, incendiul a fost observat târziu, iar la momentul solicitării, vecinilor le-a fost teamă să se apropie de imobil.


În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei camere, și se propaga la alte două.


În scurt timp, salvatorii au identificat proprietarul carbonizat în locuință.

Incendiul a fost lichidat la ora 09:40. Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al unui aparat de încălzit aflat sub tensiune. Bătrânul a utilizat aparatul de încălzit mult prea aproape față de pat.


În jurul orei 11:00, salvatorii au fost solicitați din nou, pentru limitarea efectelor unui incendiu de miriște care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați în zona localității Mihail Kogălniceanu.


Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Cauza probabilă producerii incendiului este rest de țigare aruncat la întâmplare.


La ora 12:20, salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în localitatea Ceamurlia de jos, unde un incendiu a cuprins circa 100 de baloți de lucernă și paie, și exista riscul să se propage și la casă.


Pompierii au intervenit prompt și au lichidat incendiul în aproximativ 30 de minute.


Cauza probabilă producerii incendiului este jocul copiilor cu focul. Din fericire, pagubele incendiului au fost limitate la nivelul celor 100 de baloți și ai unei anexe gospodărești.

Proprietara gospodăriei a primit asistență medicală de la echipajul de paramedici SMURD, în urma unui atac de panică.
The post FOTO Un bătrân a fost găsit carbonizat într-o casă în flăcări din Slava Cercheză appeared first on Tulcea NEWS.