Declaraţiile principalilor lideri politici locali

Declaraţiile principalilor lideri politici locali

Credit Photo: Tulcea Noastra



Elena Uram – Preşedinte USR Tulcea


Mulțumim tulcenilor pentru votul de încredere acordat!

Azi am demonstrat că împreună putem lupta împotriva vechilor mentalități, că împreună putem face lucrurile și altfel!

La 30 de ani de la revoluție, și tulcenii au demonstrat că și-au însușit lecția democrației.

Democrația înseamnă dorința de schimbare, sancționând pe cei care nu au înțeles că alegerile nu se mai pot câștiga doar cu un discurs demagogic, prin frică și incitare la ură !

Democrația înseamnă implicarea fiecăruia dintre noi. astăzi ați arătat că sunteți conștienți de puterea voastră, ați arătat că părerea voastră chiar contează și trebuie luată în seamă! Astăzi ați arătat că românia pe care o dorim cu toții este posibilă!


Horia Teodorescu – Preşedinte PSD Tulcea


“Vreau să mulțumesc tulcenilor pentru participarea la vot și pentru votul de încredere acordat candidatului PSD, Viorica Dăncilă. În județul Tulcea, aproape 24% din români au votat un președinte care să apere România și valorile noastre, un om care să pună capăt dezbinării și urii.

Ne dorim ca în turul al doilea, cu sprijinul tulcenilor, România să voteze, cu inima, un președinte care să-și iubească și să-și slujească țara și cetățenii ei.

Pe 24 noiembrie, Tulcea va vota pentru acel candidat care e mai apropiat de oameni și care își iubește țara!” Horia Teodorescu, presedinte PSD Tulcea


Ştefan Ilie – Preşedinte PNL


„Am fost întrebat azi ce candidaţi văd în turul doi şi am răspuns că mi-aş dori să fie o confruntare în turul doi între Klaus Iohannis, candidatul nostru, şi Barna Dan, candidatul USR Plus. Din păcate, toate rezultatele exit-poll dau pentru turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, candidata PSD.  Chiar şi în aceste condiţii, având o estimare la nivel naţional, se vede că românii au votat, în mare măsură candidaţii de dreapta, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Le mulţumesc românilor care într-un procent atât de mare au acordat votul candidatului PNL, Klaus Iohannis, un procent care îmi doresc să îl avem şi la Tulcea. Pentru moment nu avem niciun fel de estimare a votului de la Tulcea, pentru că mi-aş fi dorit să fac un comentariu mai degrabă pe acest subiect. De aceea, aşa cum am declarat şi în timpul zilei că mi-aş dori ca al doilea clasat să fie Dan Barna spun şi acum, imediat după primele estimări la nivel naţional, că măcar pe Tulcea mi-aş dori să am această satisfacţie.  Şi cu această ocazie îi felicit pe cei de la USR Tulcea pentru cum s-au implicat în campanie”, a declarat Ştefan Ilie, preşedintele PNL Tulcea.



Victor Tarhon  – PMP Tulcea


„Se pare că NU s-a produs nimic spectaculos în modul de percepere a fenomenului politic, cât şi a ofertelor electorale şi/ sau a profilul candidatului, în ceea ce privește alegătorul din interiorul României! Dacă numărarea voturilor NU v-a produce “răsturnări” spectaculoase, vom avea o confruntare previzibilă, atât din punct de vedere al candidaților cât şi a rezultatului! PMP a obținut un vot bun, dar se putea şi mai bine…”, a declarat Victor Tarhon.



Ştefana Zibileanu – Pro România


“Este un rezultat bun ţinând cont de faptul că domnul Diaconu este în esenţă un independent.  Sunt de acord, a avut susţinere politică, dar până la urmă tot independent a fost perceput. Este greu să te lupţi cu partide gigant, iar rezultatul obţinut de domnul Diaconu este foarte bun.


Ne vom aşeza şi vom vedea unde şi ce trebuie reparat, după care ne vom concentra atenţia asupra anului 2020, unde ne aşteaptă încă doi paşi importanţi, alegerile locale şi cele parlamentare.”


 


Articolul Declaraţiile principalilor lideri politici locali apare prima dată în Tulcea noastra.