Beat şi cu permisul anulat! De la volan a ajuns direct în arest pentru cumul de infracţiuni

Credit Photo: Tulcea Noastra


În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul R.C.,  pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere ( de către o persoană a cărui permis de conducere a fost anulat) şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea probelor biologice.


S-a constatat că în seara zilei 09.11.2019, în jurul orelor 17.30 inculpatul R.C.  care,  deşi se afla în stare vădită de ebrietate şi avea permisul de conducere anulat, ca urmare a unei condamnări anterioare pentru săvârşirea unui infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice,  a urcat la volanul unui autoturism pe care apoi l-a condus pe mai multe străzi de pe raza mun. Tulcea, împrejurare în care,  pe str. Comerţului şi I.L. Caragiale, a cauzat două accidente rutiere soldate cu pagube materiale.


Întrucât s-a constatat că fapta inculpatul R.C. , prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 10.11.2019, acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.


Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpat  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie . – comunică Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, printr-un comunicat de presă semnat de primul-procuror, domnul Dan Stepanencu


Articolul Beat şi cu permisul anulat! De la volan a ajuns direct în arest pentru cumul de infracţiuni apare prima dată în Tulcea noastra.