145  de kilograme de peşte fără documente legale confiscate de polițiștii de frontieră

Credit Photo: Tulcea Noastra


            Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, cinci cetăţeni români care transportau 145 kilograme de pește, fără să aibă documente legale.


      În data de 07.11.2019, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Isaccea, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 49 și 55 de ani, domiciliați pe raza judeţului Prahova.


Un alt echipaj al Poliției de Frontieră a oprit pentru control, pe raza comunei Luncavița, județul Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea.


În urma controlului efectuat asupra celor două autoturisme, polițiștii de frontieră au descoperit, cantitatea de 145 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente de transport.


Cantitatea de peşte a fost predată unor societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


Articolul 145  de kilograme de peşte fără documente legale confiscate de polițiștii de frontieră apare prima dată în Tulcea noastra.