Un nou teren de sport a fost modernizat şi dotat cu nocturnă

Un nou teren de sport a fost modernizat  şi dotat cu nocturnă

Credit Photo: Tulcea Noastra


Recent s-au finalizat lucrările de reabilitare şi modernizare a terenului de sport din incinta liceului Henri Coandă, proiect care a fost iniţiat şi urmărit pas cu pas de către viceprimarul Andaluzia Luca, fiind al doilea proiect de suflet al domniei sale, după cel similar din cartierul E3, de pe strada Chiparosului.

Banii alocaţi pentru această lucrare au fost din bugetul local şi au atins suma de 712 mii de lei.

Iată ce a declarat doamna vicprimar Andaluzia Luca despre acest subiect:

“Încă de anul trecut am promis reabilitarea a două terenuri de sport, cel de pe strada Chiparosului, din cartierul E3 și cel de la Liceul Tehnologic Henri Coandă,terenul de pe Chiparosului a fost primul terminat. Azi, sunt bucuroasă să vă anunț că și terenul de sport al Liceului este gata și urmează să fie dat în folosință. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru susținere! După “răutățile” la care a fost supus terenul din E3, trebuie să recunosc că începusem să mă gândesc că datorită luptei politice, aceste două proiecte, dragi mie, vor avea de suferit, însă văzând implicarea tulcenilor care au sancționat faptele antisociale ale unora, am început să sper că lucrurile vor reveni la normal. Și așa s-a și întâmplat! Vă mulțumesc și sper ca toți beneficiarii, copiii noștri, să se bucure de aceste terenuri și de sănătate prin sport!

Lucrarea a constat în amenajare terenului de sport dar şi amenajarea curţii şcolii şi a sistemului de preluare ape pluviale de pe platorma curţii şi NOCTURNĂ.

Aşa cum îndemn de fiecare dată” Să nu uităm să păstrăm”! – a spus doamna viceprimar Andaluzia Luca pentru cititorii ziarului nostru.Articolul Un nou teren de sport a fost modernizat şi dotat cu nocturnă apare prima dată în Tulcea noastra.