Se lucrează pe Podgoriilor. De mâine se va circula pe două sensuri între Isaccei şi Victoriei

Credit Photo: Tulcea Noastra


Se lucrează pe Podgoriilor. De mâine se va circula pe două sensuri între Isaccei şi Victoriei


În această dimineaţă, agenţii de poliţie locală au blocat porţiunea din strada Podgoriilor cuprinsă între străzile Isaccei şi Victoriei, pentru ca echipele primăriei să poată trasa noile linii pe asfalt, pentru modificările care vor intra în vigoare în cursul zilei de mâine.

Aşa cum am mai scris, pe porţiunea de drum dintre Victoriei şi Isaccei se va relua circulaţia pe două sensuri, această măsură având rolul de defluire a traficului rutier foarte aglomerat în această zonă.

În ceea ce priveşte parcările, acestea vor fi modificate din sistem evantai, cum au fost până astăzi, în parcări paralele cu axul drumului, mai precis, longitudinal lângă bordură.

Nouă măsură va intra în vigoare de mâine. Echipele DIAP deja sunt prezente în teren şi la primele ore ale dimineţii făceau măsurători, după care vor fi trasate şi liniile de departajare.

Primăria Tulcea atenţionează participanţii la trafic să respecte indicaţiile Poliţiei Locale şi să inteleagă că este doar o măsură temporară, luată tot în folosul conducătorilor auto.


Articolul Se lucrează pe Podgoriilor. De mâine se va circula pe două sensuri între Isaccei şi Victoriei apare prima dată în Tulcea noastra.