Andaluzia Luca – “Se asfaltează haotic şi electoral! V-am spus din martie că aşa se va întâmpla!” (VIDEO)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Andaluzia Luca – “Se asfaltează haotic şi electoral! V-am spus din martie că aşa se va întâmpla!”


Viceprimarita Andaluzia Luca, cea care a fost desemnată să candideze la funcţia de primar din partea PSD Tulcea, a făcut câteva precizări despre asfaltările din municipiu din ultima perioadă, desigur, la solicitarea ziariştilor prezenţi.

Domnia sa a afirmat încă din luna martie a acestui an, de când a fost nominalizata de partid să candideze pentru funcţia de primar la alegerile locale de anul viitor, că primarul Constantin Hogea “va dori să arate că face treaba exact în prag de alegeri,  ca să arate tulcenilor că este un primar responsabil şi că îi pasă de oraş. Aceste acţiuni sunt doar electorale! Putea face asfaltări peste asfaltări în cei apropape 15 ani de când ocupă funcţia de primar…” spunea la acea vreme Andaluzia Luca.

Lavinia Vizauer, consilier local PSD, a punctat esențial, competand-o pe doamna viceprimar: “există străzi în municipiu care încă sunt pavate cu piatră de râu, care nu au văzut asfalt niciodată! De acolo trebuia început.” a pus degetul pe rană doamna consilier local.

Vă redăm mai jos răspunsurile doamnei viceprimar Andaluzia Luca:



Articolul Andaluzia Luca – “Se asfaltează haotic şi electoral! V-am spus din martie că aşa se va întâmpla!” (VIDEO) apare prima dată în Tulcea noastra.