DE CE Alianţa USR PLUS IN TULCEA? De ce votăm Dan Barna pentru funcția de președinte? (P)

DE CE Alianţa USR PLUS IN TULCEA? De ce votăm Dan Barna pentru funcția de președinte? (P)

Credit Photo: Tulcea Noastra


DE CE Alianţa USR PLUS IN TULCEA? De ce votam Dan Barna pentru funcția de președinte?


La fel ca și voi, ne-am săturat să auzim că NU SE POATE face nimic în Tulcea! Cu toții plătim taxe și impozite, dar nu vedem nimic în schimbul lor!

De zeci de ani se schimba între EI aceeasi oameni politici, care pun interesul personal mai presus de al NOSTRU, cei care care îi votăm SĂ NE REPREZINTE! De zeci de ani toate eforturile LOR se irosesc doar în sterile bătălii politice!

La USR, am înțeles că nimic nu se poate schimba, până nu se schimbă clasa politică! De aceea, venim cu altă mentalitate – un nou tip de politician, care nu a mai făcut politică, care nu a schimbat partide și funcții publice, incoruptibil, care să înțeleagă faptul că politica nu se face pentru EL și pentru ai SĂI, ci pentru NOI toți, care să coboare din birou în stradă, în mijlocul NOSTRU, care să facă lucrurile împreună cu NOI!

Pentru că NOI nu suntem alții ca EI, NOI suntem unii dintre VOI!

Dan Barna este garanția primului pas spre schimbare!

Dan Barna Președinte – alegeri locale pentru o majoritate a Alianței USR PLUS in consiliile locale și județene – alegeri parlamentare pentru o majoritate a Alianței USR PLUS în Parlament.


CE PROIECTE AVEM LA NIVEL LOCAL?


Noi nu facem promisiuni electorale! Avem PROIECTE viabile și SOLUȚII pentru a le implementa!

• SPITAL MUNICIPAL funcțional, dotat la standardele actuale, astfel încât să nu mai fim nevoiți să tratăm până și cele mai banale afecțiuni în orașele vecine!

• INFRASTRUCTRĂ rutieră adaptată cerințelor actuale de trafic. Fără PIATRA CUBICĂ! PARCĂRI noi, pe verticală, și regândirea spațiilor existente, astfel încât să fie rezolvată problema acută a locurilor de parcare!

• FACILITĂȚI celor dispuși sa investească, pentru ca aceștia să creeze noi locuri de muncă. Fără să îi sufocăm cu impozite maxime ca până acum! Viitorul orașului Tulcea înseamnă o ECONOMIE prosperă, bazată pe TURISM si INDUSTRIE mică si medie!

• BUGETAREA PARTICIPATIVĂ, astfel încât noi, cetățenii, să hotărâm cum sunt cheltuiți banii nostri și ce proiecte vor fi implementate! Părerea noastră să primeze și decizia fie luată luăm noi!

• ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL și DUAL pentru a pregăti forță de muncă calificată, care să corespundă standardelor impuse de angajatori, și pentru a opri migrația tinerilor din Tulcea. Facilități fiscale mai mare pentru angajatori, co-finanțarea învățământului profesional și tehnic de la bugetele locale (cazare, transport, masă).

• DIGITALIZAREA administrației – instituirea unui sistem modern, eficient, tehnologizat și transparent de servicii publice prin intermediul mijloacelor electronice. Mai puține cozi la ghișee, mai puțini factori de stres, comunicare mai eficientă! Trăim într-o eră informatică în care ne dorim ca problemele noastre sa ajungă, prin un simplu click, in atenția autorităților. Să nu mai avem sentimentul că doar la alegeri contăm!


Pentru ca aceste proiecte sa poată fi implementate Votează Dan Barna Președinte!

Votează pe 10 Noiembrie pentru un Tur 2 fără PSD!


TULCEA suntem NOI TOȚI. Și NOUĂ NE PASĂ DE FIECARE CASĂ!


Articolul DE CE Alianţa USR PLUS IN TULCEA? De ce votăm Dan Barna pentru funcția de președinte? (P) apare prima dată în Tulcea noastra.