Un tur doi fără PSD! Tulceni ieșiți la VOT! (P)

Credit Photo: Tulcea Noastra


Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, România are o șansă istorică: un tur doi al alegerilor prezidențiale fără PSD! După trei decenii în care ne-am văzut țara prăduită, îngenuncheată și împiedicată să se dezvolte, putem trimite PSD în istorie printr-un vot acordat lui Dan Barna, candidatul USR PLUS. Doar așa, în turul doi al prezidențialelor, pe 24 noiembrie, vom avea o întrecere între două viziuni de Românie, nu clasica alegere a răului cel mai mic.


FSN, FDSN, PDSR, PSD… Continuatorul PCR își bate joc de România de 30 de ani. În ultimii aproape trei ani, cu Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, Florin Iordache și alții asemenea în frunte, PSD ne-a făcut de râs în Europa, a siluit statul de drept și a golit vistieria țării. Este timpul ca PSD să fie oprit, iar România să scape de pesedism și de coșmarurile trecutului!

Duminică, la vot, îi putem spune fostului premier Viorica Dăncilă că cel mai incompetent prim-ministru pe care țara l-a avut vreodată nu poate conduce România și că trebuie să plece acasă. În acest fel, în turul al doilea al prezidențialelor, vom putea vorbi despre reformele profunde care trebuie făcute fără întârziere și despre cum trebuie să arate România modernă. România cu infrastructură, cu școli și grădinițe în care copiii chiar să învețe lucruri utile pentru viață și nu să moară în toaleta din fundul curții. România în care spitalele sunt curate și bolnavii sunt tratați cu profesionalism și compasiune. România din care tinerii să nu mai dorească să plece și în care să vrea să se întoarcă cei plecați.

Toate aceste lucruri sunt posibile. Primul pas, duminică, printr-un vot acordat candidatului USR PLUS.

Avem nevoie de un președinte care să nu facă parte din partide care au construit, timp de 30 de ani, acest stat așa cum este el acum: birocratizat și arogant cu cetățenii, înțesat de nepoți, amante și incompetenți cu carnet de partid.

„Au trecut 30 de ani de când suntem liberi să ne croim o țară modernă. Și nu o avem. Ce avem acum e doar o sumă de peticeli, improvizații, drumuri neterminate, panglici tăiate doar pentru poze și știri la televizor. Avem sferturi de drumuri pe care se merge cu bicicleta și spitale închise a doua zi după inaugurare. România nu mai are timp de peticeli. Românii nu trebuie să mai aleagă răul cel mai mic. Pot alege pe cineva cu adevărat bun pentru țară, pe cineva care să-și dorească cu adevărat să schimbe starea lucrurilor. România are astăzi nevoie de un președinte care contează”, declară Dan Barna, candidatul USR PLUS la Președinție.

Alături de Dan Barna, USR PLUS va lupta pentru a curăța țara de hoție și de nepăsare. Va lupta pentru ca în Constituție să scrie, negru pe alb: Fără penali în funcții publice! Va lupta pentru a investi în educație, pentru a rescrie regulile în sănătate, pentru a termina autostrăzile, pentru a elibera economia de birocrație și pentru a proteja pădurile și mediul.

30 de ani am trăit în România lor. Acum e timpul nostru. Nu-ți irosi votul pe alți candidați!

Votează pentru un nou tip de politician, o alta mentalitate, o nouă vizune!

Vineri 8 Noiembrie ora 16.30 ALIANȚA USR PLUS TULCEA, te așteaptă în Piața Civică pentru a sta de vorbă cu tine.

Noi, nu suntem ca “Ei”; Noi suntem oameni ca voi!


www.danbarnapresedinte.ro/zece_proiecte_pentru_romania


Articolul Un tur doi fără PSD! Tulceni ieșiți la VOT! (P) apare prima dată în Tulcea noastra.