Liberalul Octavian Motoc certat de tulceni pe pagina de facebook

Credit Photo: Tulcea Noastra


Liberalul Octavian Motoc este mai mereu certat de tulceni pe pagina de facebook, dar un comentariu recent ne-a atras atenţia, prin pertinenţa lui. Mesajul ar trebui să fie şi mai dureros pentru fruntaşul liberal, prin prisma faptului că vine de la o persoană care declară că se cunoaşte destul de bine cu omul politic. Iată ce spune omul:


“Precizez din start că nu voi merge la vot până în iunie și apoi în noiembrie 2020, atunci când într-adevăr va fi o miză. Mă gândeam cum să mă adresez (dat fiind faptul că ne cunoaștem bine), mă voi rezuma la un mod formal.


Domnule Motoc, în ultimele zile am tot văzut mesajele dvs. pe aceasta pagină și sincer rămân cu un gust foarte amar. Pentru o Românie normală? Dar România lucrului bine făcut unde este domnule Motoc? S-a înfăptuit acel obiectiv? Dacă dvs. erați director la o firmă și nu vă atingeaţi obiectivul, vă mai votau acționarii pentru runda doi? Tot îl ridicați în slăvi pe acest președinte plimbăreț, s-a dus în străinătate de mai multe ori decât ceilalți trei la un loc dar în același timp fără nici măcar un singur obiectiv de politică externă atins…ba aş spune din contră, România nu este în Schengen, nu are ridicate vizele pentru SUA și mai ales, nici măcar membru nepermanent ONU, nu mai este. O țară europeană, care este insignifiantă atât în Europa dar și în lume. Acestea sunt câteva dintre multele greșeli, care în mod normal, într-o țară normală (ca sloganul vostru) trebuiau să vă determine președintele să bage capul în pământ de rușine și să nu mai candideze niciodată…

Mi-e rușine cu adevărat că nu am de unde să aleg un președinte pentru țara mea și că va trebui să stau acasă!” – scrie tulceanul  M.S. pe pagina publică de facebook a liberalului Octavian Motoc.


Rămâne de văzut dacă fostul senator va înţelege mesajul trist dar realist, transmis de tulceanul supărat pe bună dreptate pe primul om al ţării!


Poate ar mai trebui să umble puţin la mesaj domnul Motoc?  Sau merge pe linia partidului, pentru că “aşa s-a hotărât de la centru”…Poate ar trebui să îşi angajeze un consilier pe această nişă destul de sensibilă? Sau nu…


P.S. : Pot spune asumat că Octavian Motoc a fost şi este un liberal! Cu galben. Doar cu galben! Este unul dintre liberalii care îmi este amic şi chiar îmi face plăcere să discutăm pe diferite subiecte, politice sau de altă natură. Sunt convins că va înţelege acest mesaj şi va proceda ca atare! Dacă va candida, are nevoie de oameni care să îi spună unde greşeşte şi va trebui să se îndrepte! Doar dacă doreşte cu adevărat să realizeze ceva… Dacă altor potenţiali candidaţi pseudo-liberali nu am putut şi nici nu am dorit să le urez succes, pentru că nu sunt cu adevărat liberali, chiar dacă sunt acum sub culorile partidului istoric, lui Tavi chiar îi urez succes şi putere de a duce campaniile la bun sfârşit.


Articolul Liberalul Octavian Motoc certat de tulceni pe pagina de facebook apare prima dată în Tulcea noastra.