“Moţiunea nu va trece! Este doar un dans politic făcut prost de opoziţie!”

Credit Photo: Tulcea Noastra


Afirmaţia de mai sus îi aparţine preşedintelui PSD Tulcea, Horia Teodorescu, în cadrul unei conferițe de presă susţinută vineri la prânz, la sediul partidului de pe strada Victoriei. Alături de Teodorescu au participat Andaluzia Luca, Mita Mergeani, Lavinia Vizauer şi deputaţii Mirela Furtună, Anișoara Radu și Lucian Simion.

Preşedintele PSD-ului judeţean şi-a exprimat încrederea că “această moţiune de cenzură, fabricată pe genunchi de opoziţia extinsă, personal, nu cred că va trece! Nu toţi cei din opoziţie agreează o astfel de schimbare, care are doar un scop electoral şi care afectează şi tulbură liniştea românilor. Până la urmă, DOAR romanii vor stabili prin vot, ce vor dori pe viitor!

Această opoziţie face doar gălăgie, pentru că sub nici o formă nu îşi doreşte să vină la guvernare! În acest dans politic făcut prost, partenerii au puncte de vedere diferite.

Unii dintre ei se şi văd la putere, ameninţând că vor tăia din salarii, că vor creşte impozite şi TVA, că vor disponibiliza… Să ne aducem aminte cine a făcut aceleaşi lucruri, în urmă cu câţiva ani… Nu cumva sunt cam tot aceleaşi personaje, îmbrăcate acum într-o altă culoare politică, mult mai decolorată?” s-a întrebat, retoric, Horia Teodorescu.

Acesta a mai amintit că sub guvernările PSD ale ultimilor ani, judeţul Tulcea a cunoscut “un salt economic deosebit, cea mai mare dezvoltare. Vorbesc aici amintind de cele 1,4 miliarde de euro prin ITI, absorbite în acest moment în precent de peste 75%, de faleză şi port, de pod, de spital, de sala sporturilor… Nu mai spun despre sutele de milioane de care au beneficiat comunele judeţului, indiferent de coloratură politică a primarului sau a consilierilor. Peste 2,2 miliarde au venit către aceste zone în timpul guvernării PSD” a mai precizat preşedintele Teodorescu!

Acesta, vorbind şi în numele celor prezenţi se arată încrezător în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului şi priveşte cu optimism către obiectivele asumate prin programul de guvernare, naţional şi local. “Politica mea este judeţul Tulcea şi voi face tot posibilul ca ce am început, să ducem la bun sfârşit, asumat, conştiincios şi pentru judeţul Tulcea” – a încheiat Teodorescu.


Articolul “Moţiunea nu va trece! Este doar un dans politic făcut prost de opoziţie!” apare prima dată în Tulcea noastra.