TSD – Tabăra de Ecologizare Sulina a ajuns la a 15-a ediție

Credit Photo: Tulcea Noastra


Tineretul Social Democrat a organizat în perioada 5-8 septembrie 2019, la Sulina, cea de-a 15-a ediție a Taberei de Ecologizare. Scopul acțiunii a fost de a reuni echipe din cadrul Organizațiilor Județene ale Tineretului Social Democrat din toată țara, în vederea desfășurării unor programe de ecologizare și divertisment.


“A fost una dintre cele mai reușite tabere politice ale TSD. Ne-am bucurat de prezenta colegilor aproape din toate județele tarii, a fost un efort considerabil din partea echipei noastre, TSD Tulcea, care s-a ocupat de această organizare iar totul a fost posibil bineînțeles cu sprijinul președintelui TSD, Gabriel Petrea.


Dezbaterile, discuțiile, competițiile sportive si socializarea, toate au contribuit la sudarea echipei tinerilor social democrați din toată țara. Ne pregătim mai departe pentru alegerile prezidențiale, la care sunt sigur că PSD se va bucura de succes”, a declarat președintele TSD Tulcea, George Olăraș.


Tineretul Social Democrat promovează prin această tabără socializarea și dinamismul prin activități care să stimuleze creativitatea, spiritul de echipă și să dezvolte abilitățile de comunicare. La dezbateri s-au alăturat Mirela Furtună, vicepreședinte PSD, Marcel Ciolacu, președinte PSD Buzău, Ecaterina Andronescu, senator PSD.


Pentru al patrulea an consecutiv, s-a desfășurat o campanie electorală, pe parcursul celor 3 zile, care s-a finalizat cu alegerea lui Călin Laza, din partea organizației TSD Bihor, primar al taberei.


Tabăra de Ecologizare Sulina, în organizarea TSD, a ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție și în fiecare an reunește sute de membri ai tuturor organizațiilor județene din țară.


Articolul TSD – Tabăra de Ecologizare Sulina a ajuns la a 15-a ediție apare prima dată în Tulcea noastra.