Sus cu banner-ul! Ia campania neamule!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Sus cu banner-ul! Ia campania neamule!

Acest banner care promovează candidatul PMP la alegerile prezidenţiale care vor avea loc la finele acestui an, a apărut de câteva zile în cartierul Vest, în zona garajelor.

Vorba unui coleg de breaslă, nu suntem în campanie şi e permis orice! Dar cum s-au gândit cei de la PMP Tulcea să amplaseze banner-ul tocmai acolo… ? Poate datorită faptului că zona e mai aglomerată, datorită gospodinelor care au transformat garajele soţilor în veritabile bucătarii ? Cine ştie…

Acesta este doar începutul! Vom vedea astfel de materiale de propagandă…peste tot! Promisiuni deşarte, abureli şi minciuni care de care mai gogonate!

Din fericire, vorba imnului, romanul s-a deşteptat! Nu de tot, dar e pe drumul bun! Important e că a conştientizat faptul că TREBUIE să iasă şi să voteze! Indiferent pe cine… Prezenţa sa la urne e obligatorie!

Aşteptam cu nerăbdare să vedem pe unde mai gândesc minţile năstruşnice ale propagandiştilor politici să îşi mai instaleze bannere-le electorale! Dacă an fi avut şi noi, la Tulcea, toalete publice mai multe, am fi avut şi trafic în zonele unde ar fi fost amplasate…. În loc de bannere poate am fi văzut şi toalete brenduite politic… Cine ştie…Niciodată nu e târziu…


Articolul Sus cu banner-ul! Ia campania neamule! apare prima dată în Tulcea noastra.