Crimă printre oamenii străzii! Autor de omor reţinut după două săptămâni

Credit Photo: Tulcea Noastra


Crimă printre oamenii străzii! Autor de omor reţinut după două săptămâni  • cel de-al doilea autor a murit între timp

  • victima şi autorii erau persoane fără adăpost


Acum aproximativ două săptămâni, primeam informaţia că pe raza municipiului a avut loc o crimă. În urma discuţiilor purtate cu procurorii tulceni, nu am mediatizat cazul, deoarece autorul nu era încă identificat.

În urma anchetelor, am aflat că, într-adevăr, un om al străzii fusese bătut de doi prieteni, cu un corp dur, iar respectivul deceda a doua zi.

Ieri dimineaţă, un om al străzii era adus inconştient la UPU. Acesta fusese găsit îngheţat într-o parcare, căzut între maşini. Medicii şi personalul UPU au încercat să îl resusciteze, dar rezultatul a fost negativ.

Cel decedat ieri, era unul dintre agresorii bărbatului care a murit în urma bătăii de acum două săptămâni. Azi, procurorii au dispus reţinerea celui de-al doilea suspect în cazul de omor.


Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:


“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 1.11.2019, începând cu ora 10.30, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul Ș.C., în vârstă de 48 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în data de 14 octombrie 2019, într-o zonă din spatele Unității de Marină de pe strada Spitalului din municipiul Tulcea, inculpatul și coautorul B.C.E., actualmente decedat, au lovit, cu o țeavă metalică, victima L.C. de 40 ani, producându-i mai multe fracturi și o hemoragie internă abdominală prin ruptură de ficat care a condus la decesul victimei.

Atât victima, cât și autorii faptei erau persoane fără adăpost ce trăiau pe raza municipiului Tulcea.

La data de 01.11.2019, s-a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă a inculpatului Ș.C. pe o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” – se precizează în comunicatul Parchetului Judeţean.


Articolul Crimă printre oamenii străzii! Autor de omor reţinut după două săptămâni apare prima dată în Tulcea noastra.