Circ în centrul oraşului, cu mascaţi, ambulanţă şi o femeie baricadată în maşină

Credit Photo: Tulcea Noastra




  • femeia avea probleme psihice şi nu a vrut să colaboreze nici cu poliţiştii, nici cu medicii de pe ambulanţă




În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 22.00, poliţia rutieră a oprit lângă un autoturism parcat în apropierea prefecturii, deoarece maşina era oprită negerulamentar, chiar pe trecerea de pietoni către florărie.

Surpriză a început când agentul de la rutieră a ajuns lângă personajul aflat la volan. Culmea, era o femeie…. Aceasta a blocat portierele, a închis geamurile si îi felicita “cu drag” pe poliţişti. Au ajuns şi jandarmii, a venit şi ambulanţa, au fost chemaţi şi mascaţii de la SAS. Femeia nu avea nicio treabă! “Zâmbea”, făcea poze şi filma, desigur…din interiorul maşinii!

Pentru că pe bancheta din spatele autoturismului era un câine de talie mare, dar şi pentru că femeia nu făcea decât să înjure şi să filmeze, poliţiştii nu au folosit forţa, între noi fie vorba, fiind şi ei, probabil, amuzaţi de situaţia în sine.

După două ore de muncă de convingere, în cele din urmă femeia a deschis portiera şi povestea s-a terminat brusc. Aceasta a fost condusă la spital şi cel mai probabil a ajuns să fie consultată de un psihiatru, deoarece femeia avea probleme psihice.


Cum de conduce un autoturism pe drumurile publice un om cu astfel de probleme psihice, nu ştiu dacă vom afla, cu toate că la obţinerea şi la preschimbarea permisului este necesar un aviz de la un medic psihiatru! Important e să aflăm dacă acestei femei i se va mai permite să conducă pe viitor. Ştim cu toţi cât de lejer se dau vizele medicale, aşa că vom urmări acest caz şi vă vom comunica măsură adoptată de autotitati!

Cu toate că evenimentul descris mai sus pare unul hilar, situaţia este mult mai complicată, deoarece vorbim despre un om cu afecţiuni psihice grave care are drept de condus autovehicole pe drumurile publice! Ferească Dumnezeu de o criză “mai altfel” pentru a asista la o adevărat tragedie!

PS: Aşteptăm o poziţie oficială a medicilor psihiatri!


Articolul Circ în centrul oraşului, cu mascaţi, ambulanţă şi o femeie baricadată în maşină apare prima dată în Tulcea noastra.