30 de zile de arest pentru doctoriţa care a primit mită la Spitalul Judeţean

Credit Photo: Tulcea Noastra


30 de zile de arest pentru doctoriţa care a primit mită la Spitalul Judeţean


Azi în jurul orei 15.00, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Tulcea a luat cea mai dura măsura posibilă în cazul doctoriţei care a primit mită şi a fost prinsă în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, ieri dimineaţă, în incinta Spitalului Judeţean!

Femeia a fost condusă în arestul poliţie judeţene, unde îşi va petrece următoarele 29 de zile, urmând ca după această perioadă, magistraţii tulceni să ia din nou o decizie în ceea ce priveşte libertatea sa.

Conducerea spitalului va trebui ca în viitorul foarte apropiat să numească un nou director medical, inculpata deţinând la momentul flagrantului, această funcţie.


In social media au apărut foarte multe comentarii negative la adresa persoanei arestate pentru luare de mită, mulţi dintre cei care au comentat recunoscând că aceasta le-ar fi solicitat diverse sume de bani contra serviciilor medicale oferite. Rămâne ca procurorii de caz şi ofiţerii DGA să ia în calcul şi cele afirmate de tulceni pe grupurile de socializare.


Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză. Surse judiciare au confirmat că medicul arestat mai este cercetat în circa 20 de fapte similare de pretindere şi luare de mită, iar sumele vehiculate sunt mult mai mari decât cea de la flagrant!


Articolul 30 de zile de arest pentru doctoriţa care a primit mită la Spitalul Judeţean apare prima dată în Tulcea noastra.