Mita în cazul flagrantului de ieri de la spital a fost de …300 de lei!

Credit Photo: Tulcea Noastra


Mita în cazul flagrantului de ieri de la spital a fost de …300 de lei!


Aşa cum scriam şi ieri la prânz, ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie şi procurorul de caz, au realizat flagrantul în urma căruia medicul D.D.T., director medical al Spitalului Judeţean Tulcea şi medic specialist pe obstetrică-ginecologie, era reţinut şi dus la audieri pentru luare de mită.

În comunicatul Direcţiei Generală Anticorupţie se arată că:

“Marți, 15 octombrie, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au realizat o activitate de flagrant privind săvârșirea infracțiunii de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul unei unități medicale din județul Tulcea.

Asupra medicului a fost găsită suma de 300 lei primită cu titlu de mită pentru condiționarea unor servicii medicale dar și pentru analize medicale pentru persoane neasigurate în sistemul medical.

De asemenea, asupra medicului au mai fost găsite sumele de 3.000 de euro și 2.650 lei despre care există suspiciuni că provin ca urmare a unor fapte de corupție.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.”

Doctoriţa inculpată şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, acum se afla la audieri şi în cursul zilei va fi prezentată judecătorilor pentru arestare preventivă. Vom reveni.


Articolul Mita în cazul flagrantului de ieri de la spital a fost de …300 de lei! apare prima dată în Tulcea noastra.