Doctoriţa ridicată dimineaţa de mascaţii DGA din spital, pentru mită, va petrece noaptea în arestul poliţiei

Credit Photo: Tulcea Noastra


Doctoriţa ridicată de mascaţii DGA din spital, pentru mită, va petrece noaptea în arestul poliţiei


Azi la ora 16.00 s-a emis ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore pe numele doctoriţei care a fost ridicată de mascaţii DGA în această dimineaţă, de la spitalul din municipiu!

Medicul D.D.T. figurează că angajată pe secţia obstetrică ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde deţine şi funcţia de director medical al unităţii spitaliceşti.

Procurorii au reţinut împotriva inculpatei infracţiunea de luare de mită, în două cazuri, dar nu este exclus ca în viitorul apropiat, procurorii şi ofiţerii DGA să aducă noi probe care să schimbe încadrarea juridică într-una agravantă.

Doctoriţa acuzată a fost condusă la Centru de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentată judecătorului pentru drepturi şi libertăţi, unde , procurorii vor cere instituirea măsurii arestului preventiv!


Ce spun procurorii!


“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a  dispus la data de 15.10.2019, începând cu ora 1600,  măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata  D.D.T., în vârstă de 49 de ani, medic în cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea,  pentru săvârşirea  a două infracţiuni de luare de mită, din probele administrate până la acest moment, rezultând faptul că în perioada 09.07. – 15.10.2019, a pretins și a primit sumele 400 și respectiv 300 de lei, în schimbul acordării asistenței medicale unor persoane care nu aveau calitatea de asigurați în sistemul național de asigurări de sănătate.”


Articolul Doctoriţa ridicată dimineaţa de mascaţii DGA din spital, pentru mită, va petrece noaptea în arestul poliţiei apare prima dată în Tulcea noastra.