Bărbatul împuşcat ieri în picior a fost transferat azi noapte la un spital din Bucureşti

Credit Photo: Tulcea Noastra


Bărbatul împuşcat ieri în picior a fost transferat azi noapte la un spital din Bucureşti


Ieri seară scriam despre un bărbat din Babadag care se împuşcase în picior în urma unui accident nefericit petrecut în apropiere de localitatea de baștină.

Acesta a fost consultat de medicul de gardă de la Babadag, dar rana nu arată prea bine şi a fost solicitat un echupaj al ambulanței pentru un transfer la spitalul judeţean.

Medicii de la UPU şi chirurgii de gardă l-au examinat pe bărbatul rănit şi au reuşit să îi oprească sângerarea. Din nefericire, rana era destul de urâtă şi a fost luată hotărârea că rănitul să fie transportat la Spitalul Sf. Ioan din capitală, la secţia de chirurgie plastică şi reparatorie, deoarece la spitalul din Tulcea nu avem nici specialişti şi nici aparatura necesară pentru o intervenţie atât de delicată.

Pentru bărbatul împuşcat a fost asigurat un echipaj de ambulanţă cu medic. Aceştia au plecat azi noapte în jurul orei 23.00 spre Bucureşti, au ajuns la destinaţie fără evenimente deosebite şi, conform unor surse medicale, bărbatul urma să sufere o primă intervenţie chirurgicală de amploare în cursul zilei de azi.


Articolul Bărbatul împuşcat ieri în picior a fost transferat azi noapte la un spital din Bucureşti apare prima dată în Tulcea noastra.