Pompierii au stins la timp două case din municipiu, pe timpul nopţii

Credit Photo: Tulcea Noastra


În această noapte, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor a două incendii în municipiul Tulcea.


În jurul orei 03:00, o persoană anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 că vede un incendiu la nivelul acoperișului unei case.

Un număr de nouă pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD și în aproximativ 20 de minute au lichidat incendiul care s-a întins pe o suprafață de aproximativ patru metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă producerii incendiului a fost scurtcircuit electric. Imobilul nu era locuit la momentul producerii incendiului.


Cea de a doua intervenție a fost tot la o casă.

În jurul orei 04:45, salvatorii au fost solicitați de către proprietara imobilului să intervină pentru lichidarea incendiului care se manifesta la nivelul acoperișului.

Au intervenit 14 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, și de această dată incendiul a fost observat din timp, iar suprafața afectată a fost limitată la 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al coșului de fum, amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.


Din fericire ambele incendii au fost anunțate în timp util, iar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele au putut fi limitate.


Biroul de presă ISU Tulcea


Articolul Pompierii au stins la timp două case din municipiu, pe timpul nopţii apare prima dată în Tulcea noastra.