„Povestea Realitatea” merge mai departe. Realitatea TV a devenit de azi „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie.

Credit Photo: Tulcea Noastra


„Povestea Realitatea” merge mai departe. Realitatea TV a devenit de azi „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie.


Prima televiziune de știri și-a luat rămas bun în seara de miercuri, 30 octombrie 2019, și a spus bun venit noii televiziuni „Realitatea Plus”. Reporteri, realizatori, prezentatori, redactori, editori şi operatori și-au spus poveștile și au „scris” în direct ultimele minute de emisie a primei televiziuni de știri din România. Mesajul lor: „Rămânem aceiași. Rămânem în prima linie!”. „Împreună vom fi pe plus!” – motto-ul echipei Realitatea Plus.

Pe site emisia poate fi urmarita pe webtv.realitatea.net/live.

Site-ul local ramane acelasi: https://realitateadetulcea.net/


Edward Pastia, directorul editorial Realitatea TV: „Noi ne-am făcut treaba ca jurnaliști, am încercat să învățăm, ne uităm la colegii noștri și învățăm de la ceilalți din jur. Mai avem și contre, dar din asta iese Realitatea, așa cum văd realitatea telespectatorii.


Va fi o vorbă în noua Realitatea: „Împreună vom fi pe plus!”, adică echipa asta cu alți oameni, cu noi, echipa va merge pentru că așa am fost obișnuiți. Întotdeauna vom căuta adevărul, indiferent cine e în fața noastră. Asigur telespectatorii că nu va exista rabat de la acest lucru nici pe viitor. Noi vom fi contra, pentru că de asta va depinde informația care va ajunge la telespectatori.”


Denise Rifai, realizator „Legile Puterii”: „E un moment foarte emoționant, pentru că pentru mine viata de televiziune a fost Realitatea. În urma cu 8 ani am venit in final de noiembrie. În 2011 veneam de la Adevarul Holding. Realitatea TV a rezistat si am rezistat pentru că noi suntem foarte aplicati si luptam. Ăsta e spiritul tuturor jurnalistilor din Realitatea, ne ghidam după bunul simț. Suntem liberi si intotdeauna fiecare dintre noi a spus ce a simțit. Ce se intampla in seara asta e foarte trist. Înțeleg ca CNA putea sa ne prelungeasca pe trei luni licenta. Realitatea nu e in faliment, suntem in procedura de insolventa. În ultimii doi ani, acționarii au incercat sa plateasca banii catre ANAF. Ne închidem in plina campanie…”.


Sursa- Realitatea.net


Articolul „Povestea Realitatea” merge mai departe. Realitatea TV a devenit de azi „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie. apare prima dată în Tulcea noastra.