Mascaţii au împiedicat un scandalagiu beat să se arunce pe geam de la etajul 3

Mascaţii au împiedicat un scandalagiu beat să se arunce pe geam de la etajul 3

Credit Photo: Tulcea Noastra


Miercuri  după-amiază în jurul orei 17.00, luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul poliţiei județene au fost alertaţi pentru a interveni la un eveniment deosebit. În fapt, un cetăţean care primise de curând un ordin de restricţie din partea poliţiei pentru că îşi bătea mama, a recidivat în această după-amiază.

Omul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a pândit când mama lui a ieşit din bloc, a pătruns în apartamentul de la etajul 3 de la un bloc de pe strada Eternităţii şi s-a închis în casă. Femeia a încercat să îl convingă să îi deschidă uşa şi să plece în treaba lui, dar acesta a refuzat categoric, mai mult, a înjurat-o și a amenințat-o.

Nici poliţiştii de la ordine publică chemaţi de femeie nu au avut mai mulţi sorţi de izbândă, motiv pentru care au fost solicitaţi mascaţii! Aceştia, au pătruns în apartament prin “mijloaec specifice”, dar individul supărat a început să îi ameninţe şi să îi înjure. La un moment dat, a încercat să se arunce pe geam de la etajul 3, dar luptătorii SAS au fost vigilenţi şi au reuşit să îl prindă la timp.

Bărbatul a fost încătuşat şi condus la poliţie pentru declaraţii, urmând ca după ce va termina de scris, să facă o vizită şi pe la secţia de psihiatrie.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea prevederilor ordinului de protecţie provizorie. Pentru fapta sa “puiul mamei” va putea ajunge după gratii!


Articolul Mascaţii au împiedicat un scandalagiu beat să se arunce pe geam de la etajul 3 apare prima dată în Tulcea noastra.