Aproape 500 de deţinuţi din Tulcea și Chilia Veche îşi exercită dreptul la vot

Aproape 500 de deţinuţi din Tulcea și Chilia Veche îşi exercită dreptul la vot

Credit Photo: Tulcea Noastra


În cele două secţii ale Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, adică cea din municipiu şi cea de la Chilia Veche, din totalul de 642 de deţinuţi şi-au exprimat intenţia de a vota aproape 500, din cei 563 care au dreptul legal de a vota.

La cele două secţii penitenciar, votul a incepul la ora 9.30 şi a fost necesară prezenţa a patru urne mobile, de la tot atâtea secţii, una de la Chilia Veche şi trei din Tulcea.

Conform celor declarate de purtătorul de cuvânt al instituţiei, un număr de 495 de deţinuţi şi-au exprimat intenţia de a vota candidaţii pentru Parlamentul European şi 497 de deţinuţi vor vota pentru referendum. Au fost verificate toate dosarele celor încarceraţi şi toţi care şi-au exprimat intenţia de a vota au drept de vot.

La Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, un număr de şapte persoane au cerut să voteze şi a fost solicitată urna mobila.


Articolul Aproape 500 de deţinuţi din Tulcea și Chilia Veche îşi exercită dreptul la vot apare prima dată în Tulcea noastra.