Cronica neagră a șoselelor! Prea mulți bețivi la volan!

Cronica neagră a șoselelor! Prea mulți bețivi la volan!

Credit Photo: Tulcea Noastra


La data de 17 mai  a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului  Tulcea au depistat un bărbat, de 55 de ani, din  Tulcea, care a condus un auto, pe strada Ing. Dumitru Ivanov, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea, care conducea un autoturism, pe raza localității Baia, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Rasova, județul Constanța care conducea un auto pe raza localității Enisala, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 49 de ani, din localitatea Dunavățu de Sus, județul Tulcea, care conducea un auto, pe strada Elizeului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat de 70 de ani, din Tulcea, care conducea un autoturism, pe strada Elizeului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Parcheș, județul Tulcea, care conducea un auto, pe strada Elizeului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Nuntași, județul Constanța, care conducea un auto, pe DN 22D,  în afara localității Ciucurova, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.


*****


La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, de 43 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, care conducea un autoturism, pe strada Isaccei, din municipiu, având dreptul de a conduce suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat


În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.


Biroul de presă al IPJ Tulcea


 


Articolul Cronica neagră a șoselelor! Prea mulți bețivi la volan! apare prima dată în Tulcea noastra.