Varianta Babadagului va fi gata până pe 31 august

Varianta Babadagului va fi gata până pe 31 august

Credit Photo: Tulcea Noastra


Ieri, la Sala Dobrogea, la conferița de presă susţinută de ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, directorul Companiei Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, a promis că lucrările pe varianta oraşului Babadag vor fi finalizate până la 31 august anul acesta.

Valoarea investiţiei este de circa 4,5 milioane de lei iar finanţarea se va face de la buget, prin CNAIR.

„Domnule Dima, poate ne spuneţi şi un termen până la care se vor finaliza aceste lucrări pentru că cetăţenii din Babadag aşteaptă de multă vreme finalirarea acestei investiţii importante pentru oraş. Vă întreb acum pentru a face public acest termen şi a nu mai fi nevoit să vă deranjez telefonic aşa cum am făcut-o în repetate rânduri, chiar şi la ore târzii”, a fost întrebarea adresată directorului general regional DRDP Constanţa de către şeful administraţiei judeţene, Horia Teodorescu.

„31 08 este termenul limită, domnule preşedinte! Adică cel târziu 31 august. Şi nu mă feresc să spun şi anul şi chiar subliniez: 31 august 2019!” a fost răspunsul dat de Marin Dima, director general regional DRDP Constanţa.

Vestea bună dată tulcenilor cu privire la varianta ocolitoare a oraşului Babadag (asta pentru că nu doar cetăţenii oraşului Babadag sunt beneficiarii investiţiei) nu este singura venită din partea conducerii DRDP Constanţa. În următoarea perioadă, o porţiune de Drum Naţional de peste 14 kilometri, mai precis 14.276 metri, va primi covor asfaltic. Este vorbadespre tronsonul de drum DN 22 E între localităţile Garvă şi IC Brătianu.


Articolul Varianta Babadagului va fi gata până pe 31 august apare prima dată în Tulcea noastra.