Andaluzia a reușit în două minute ce nu a putut face Hogea în peste zece ani!

Andaluzia a reușit în două minute ce nu a putut face Hogea în peste zece ani!

Credit Photo: Tulcea Noastra



Gradina Dacia va fi preluata de Primărie prin HG!



De ani de zile, problema grădinii de vară Dacia a fost unul dintre punctele forte ale campaniei electorale marca Hogea. De mai bine de zece ani, primim doar promisiuni, fără însă a vedea ceva concret, cel puţin referitor la preluarea grădinii Dacia de la RADEF şi introducerea în patrimoniul local.

Prezent azi la Tulcea, Daniel Breaz, Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, a promis că se va ocupa personal de acest subiect şi este o chestiune de săptămâni/luni până când va fi dată o Hotărâre de Guvern pentru ca cinematograful Dacia să treacă din patrimoniul RADEF în patrimoniul municipiului.

„Cu Teatrului de vară Bazilescu din Bucureşti era o problemă ce trena de patru ani. Primăria şi-a dorit acest obiectiv şi aşa, în două săptămâni, am promovat această Hotărâre de Guvern. Practic s-a creat, dacă vreţi, un precedent. Se poate întâmpla la fel şi cu Grădina de vară de la Tulcea, dacă primăria îşi doreşte acest lucru. Voi discuta aspecte legate de acest subiect cu doamna viceprimar Andaluzia Luca, prezentă aici, vom căuta cele mai optime soluţii şi vom rezolva problema”, a declarat Daniel Breaz.

Nu considerăm această chestiune o victorie de palmares pentru cineva anume, dar, mai mult decât sigur, este un lucru bun pentru oraş!

Dacă unii, s-au lăudat timp de ani de zile…că vor face şi vor drege…şi nu au făcut nimic, alţii, mai modeşti, au tăcut, au bătut la uşa potrivită…şi în câteva minute am primit garanţia unui ministru că problema va fi rezolvată printr-o Hotărâre de Guvern! Scurt şi la obiect!

Poate a venit momentul ca acei lăudăroşi, care de ani de zile doar vorbesc, să vorbească mai puţin şi să facă mai mult! De vorbe suntem sătui…


Articolul Andaluzia a reușit în două minute ce nu a putut face Hogea în peste zece ani! apare prima dată în Tulcea noastra.